• Головна
  • Соус Чімічуррі від Вадима Ковальова
19:50, 2 травня 2017 р.

Соус Чімічуррі від Вадима Ковальова

Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує рецепт соусу для страв приготованих на грилі.

Соус Чімічуррі 

Аргентинський національний соус, який зазвичай використовують для м'яса та курки на грилі. Також він ідеально пасує до риби та овочів на грилі. У ньому можна замаринувати курку, рибу або картоплю та запекти їх у фользі.

На 400 г соусу

Інгредієнти:

  • сік лимона 2 столових ложки;
  • суміш перців мелена на кінчик ножа;
  • соєвий соус 3 столових ложки;
  • часник 4 зубці;
  • цукор 1 чайна ложка (без гірки);
  • петрушка 50 г (середній пучок);
  • базилік зелений 20 г (6-7 гілочок);
  • оливкова олія 200 г (можна замінити соняшниковою).

Приготування:

1. Змішати цукор із соком лимона та соєвим соусом, перемішати до розчинення.

2. Додати порізану зелень, порізаний часник та всі інші інгредієнти.

3. Збити все в блендері.

Можна зберігати в чистій сухі банці в холодилтнику протягом тижня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СоусЧімічуррі #ВадимКовальов #рецепти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...