20:07, 1 травня 2017 р.

Бограч від Вадима Ковальова

Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує рецепт угорського та закарпатського національного супу-гуляшу - бограч.

Бограч


На 10 порцій по 350 г

Інгредієнти:

  • свинина ребра 1 кг (10 реберець);
  • яловичина 1 кг;
  • сушені білі гриби 5 г (можна обійтись без них);
  • картопля 1,5 кг;
  • цибуля 400 г ( 2 великі цибулини);
  • морква 200 г (2 середні морквини);
  • болгарський перець 600 г (3 великих перця, краще різнокольорового: червоний, зелений, жовтий);
  • помідори 500 г (5 помідор);
  • гострий перець 2 стручки (можна не додавати, якщо не любите гостре);
  • бекон або копчене сало 200 г;
  • мелена суміш перців 1 чайна ложка;
  • олія 150 г;
  • паприка 150 г;
  • часник 7 зубчиків;
  • соєвий соус 100 г;
  • вода 2 літри;
  • сіль 1 столова ложка;
  • кмин мелений 1 чайна ложка;
  • петрушка 1 пучок.

Приготування:

1) В казанок налити олію, добре розігріти і додати порізаний кубиком бекон.

2) Додати реберця і порізану телятину на 20 шматочків і обсмажити до золотистого кольору.

3) Додати цибулю порізану кільцями та моркву порізану кружальцями і обсмажити до золотистого кольору.

3) Додати паприку і постійно мішати протягом 10-15 хвилин, додати соєвий соус і одразу влити воду (не допускати згорання паприки) варити до розм'якшення м'яса на повільному вогні.

4) Додати попередньо замочені білі гриби, картоплю порізану великими скибками, болгарський перець порізаний великими шматками, видавити часник, додати спеції та перець чілі.

5) Варити на повільному вогні до готовності овочів, додати порізані на 6 частин помідори і варити ще 5 хвилин.

6) При подачі посипати порізаною зеленню. Подавати з чорним хлібом і свіжим салом. Також можна додати сметану.

Якщо додати 300 г порізаних ковбасок для гриля перед тим, коли додаєте воду і банку квасолі в томаті, тоді коли додаєте картоплю, завдяки цьому суп буде ще більш наваристим, але тоді його назва буде - Боб-левеш.

Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Бограч #ВадимКовальов #рецепти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...