Бограч від Вадима Ковальова

Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує рецепт угорського та закарпатського національного супу-гуляшу - бограч.

Бограч


На 10 порцій по 350 г

Інгредієнти:

  • свинина ребра 1 кг (10 реберець);
  • яловичина 1 кг;
  • сушені білі гриби 5 г (можна обійтись без них);
  • картопля 1,5 кг;
  • цибуля 400 г ( 2 великі цибулини);
  • морква 200 г (2 середні морквини);
  • болгарський перець 600 г (3 великих перця, краще різнокольорового: червоний, зелений, жовтий);
  • помідори 500 г (5 помідор);
  • гострий перець 2 стручки (можна не додавати, якщо не любите гостре);
  • бекон або копчене сало 200 г;
  • мелена суміш перців 1 чайна ложка;
  • олія 150 г;
  • паприка 150 г;
  • часник 7 зубчиків;
  • соєвий соус 100 г;
  • вода 2 літри;
  • сіль 1 столова ложка;
  • кмин мелений 1 чайна ложка;
  • петрушка 1 пучок.

Приготування:

1) В казанок налити олію, добре розігріти і додати порізаний кубиком бекон.

2) Додати реберця і порізану телятину на 20 шматочків і обсмажити до золотистого кольору.

3) Додати цибулю порізану кільцями та моркву порізану кружальцями і обсмажити до золотистого кольору.

3) Додати паприку і постійно мішати протягом 10-15 хвилин, додати соєвий соус і одразу влити воду (не допускати згорання паприки) варити до розм'якшення м'яса на повільному вогні.

4) Додати попередньо замочені білі гриби, картоплю порізану великими скибками, болгарський перець порізаний великими шматками, видавити часник, додати спеції та перець чілі.

5) Варити на повільному вогні до готовності овочів, додати порізані на 6 частин помідори і варити ще 5 хвилин.

6) При подачі посипати порізаною зеленню. Подавати з чорним хлібом і свіжим салом. Також можна додати сметану.

Якщо додати 300 г порізаних ковбасок для гриля перед тим, коли додаєте воду і банку квасолі в томаті, тоді коли додаєте картоплю, завдяки цьому суп буде ще більш наваристим, але тоді його назва буде - Боб-левеш.

Смачного!

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку