• Головна
  • Трансформація Аліни Матвійчук з аматора у професіонала на кухні
15:06, 17 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Трансформація Аліни Матвійчук з аматора у професіонала на кухні

Фото: "СТБ"

Фото: "СТБ"

Цієї суботи випуск шоу "МастерШеф" показав глядачам трансформацію з аматорів у справжніх професіоналів на кухні. 

У 11 випуску програми учасники боролися за перемогу та свій шлях трансформації на проєкті. 

Перший конкурс: битва ресторанів

Учасників поділили на дві команди, аби вони могли створити ресторани своєї мрії. Для цього вони увірвалися до магазину будівельних матеріалів, щоб придбати усе необхідне. Їхня задача була – збудувати власний ресторан, продумати його концепцію та меню, а також влаштувати справжній бенкет. 

Для покупки усього необхідного Володимир Ярославський виділив командам усього 60 хвилин. Учасники намагалися з розумом витратити 8 тисяч гривень, аби придбати те, що дозволить створити ресторан мрії. Зауважимо, що концепції доволі незвичайні. Бодя вирішив створити максимально мінімалістичний простір із максимально душевними стравами. Дмитро ж зупинився на етноресторані слоуфуд кулінарії. У випуску побачимо, що це таке та з чим його їдять. А також зрозуміємо, чи вистачить 4 годин, аби створити ресторан мрії.

У вирішальний день для ресторанів обох команд потрібно було приготувати страви для Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської, Володимира Ярославського й їхніх друзів.

Учасники добряче постаралися, аби не осоромитися перед поважними гостями та не зганьбити суддів.

Страви команд:

  • команда синіх ресторан під назвою "Ї" (в якій була Аліна Матвійчук): Ходить гарбуз по городу, Палаюча печінка, Коко, Рвана свинина, Міцний горішок, Весела вишня;
  • команда червоних: Закордонні гості, Телячі ніжності, Квіти із сусідньої клумби, Перший улов, Бабусин пиріг і Частинки душі.

Аліна Матвійчук вдало впоролася із завданнями суддів, оргазнізованність та сумлінність дівчині сприяли у боротьбі. Кам'янчанка й надалі продовжує боротьбу на "МастерШеф", а ми й надалі вболіваємо за дівчину. 

Читайте також: "Стали відомі переможці конкурсу "Кращий студент міста Кам’янця-Подільського-2020".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Голос міста
Тільки на обіди, близько 100 грн на тиждень.
34,8%
В середньому 50 грн в день, за тиждень - 250 грн.
47,2%
100 грн в день, за тиждень десь 1000 грн виходить.
11,2%
Від 100-200 грн в день.
1,1%
Я не даю своїй дитині гроші на кишенькові витрати.
5,6%
#МастерШеф #кулінарія #шоу #проєкт #готування #аматор #кухар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...