Кам'янчанка Аліна Матвійчук впевнено бореться за перемогу в "МастерШеф"

Фото: "СТБ"
Фото: "СТБ"

Цієї п’ятниці у 3 випуску 10 сезону кулінарного шоу "МастерШеф" кулінари-аматори вперше розділились на команди, кожна з яких буде складалась з п'яти осіб.

Чотири команди повинні були приготувати ексклюзивну страву від Ектора Хіменес-Браво. 

Сьогодні вас чекає безсмертна класика, яка дозволяє перевірити і кулінарні здібності, і роботу в команді - естафета! У цьому конкурсі кожна команда повинна приготувати страву, яке я розробив спеціально для вас - смажений лосось із селеровим пюре, а також горошком і соусом із мідій та крем-сиру.Справитися з ним зможе тільки організована команда, яка впевнено володіє сучасними техніками, - ось таке завдання оголосив Ектор Хіменес-Браво для командного бою.

Кам’янчанка Аліна Матвійчук одразу зініціювала стати капітаном зеленої команди, набравши наступних учасників: Катю Демьянову, Машу Кривенко, Івана Козиря та Олексія Савчука.

На роботу виділено всього лише 60 хвилин. За цей час аматори повинні були відтворити точну копію страви, виконавши його приготування в 5 етапів, за кожен етап відповідає один учасник.

За перший етап відповідав Олексій, його завдання було профілерувати рибу та поставити воду для селери. Далі Маша відповідала за другий етап, за словами Аліни, дівчина працювала із мідіями.

На третьому етапі за справу взялалася кам’янчанка. Вона повинна була відварити та підсмажити горошок, та окремо підсмажити мідії і відварити масло. Четвертий етап найважчий був, але каптіан-Аліна, знаючи тісне спілкування Івана з м’ясом та рибою, не вагалася із вибіром. Іван повинен був піджарити рибу на берноазеті.

І на останньому етапі Катя-поліція займалася презентацією страви, але через прогрішності Олексія під час зачистки, лосось – не тримався форми.

Презетанція зеленої команди Ектору імпонувала, відчувалася у ній впевнена рука. Риба просмажена була правильно, але вигляд не апетитний і відчуття, ніби мняли сотні рук. А щодо пюре команди, Олексій пересолив його, а проблема була через дрібно порізану селеру.

Щодо наступного завдання, кулінарів-аматорів чекав абсолютно нове. Трьом командам довелось приготувати по шість класичних страв. Саме їх повинен вміти готувати з закритими очима той, хто прагне називати себе кухарем. Ресторанне меню для аматорів містило:

  • різотто Парміджано;
  • пастуший пиріг;
  • лазанью Болоньєзе;
  • тарт Татен;
  • кокован;
  • киш Лорен.

Аліна Матвійчук потрапила в команду червоних до Каті-поліції. Катя аргументувала свій вибір на користь Аліни, що та у свою чергу живе у Брюселі, відповідно знається на європейській кухні.

У підсумку команда червоних, в якій була кам’янчанка Аліна, представили себе чудовими стратегами. Команда справилася із завданням, приготувавши на відімінно шість страв, за що отримали заслужено перемогу.

Відповідно, кам’янчанка Аліна Матвійчук не потрапляє у битву чорних та надалі продовжує боротьбу у кулінарноу шоу країни "МастерШеф".

Кам'янчанка Аліна Матвійчук впевнено бореться за перемогу в "МастерШеф", фото-1, Фото: із особистого архіву Аліни
Фото: із особистого архіву Аліни

Читайте також: "Пасічники Хмельниччини можуть отримати до 60 тисяч дотації за бджолосім’ї".

мастершеф кулінарія аматори шоу страва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
280 переглядів у липні
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі

Відповідальний за розділ
Книш Маргарита
Журналісти сайту 3849.com.ua до ваших послуг.

Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Кам'янця-Подільського більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!
Телефон: +380977061073