• Головна
  • Кам’янчанка Лілія Сорокіна у заповітній 10-ці проєкту "МастерШеф"
14:06, 18 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Кам’янчанка Лілія Сорокіна у заповітній 10-ці проєкту "МастерШеф"

Фото: "СТБ"

Фото: "СТБ"

Минулої п’ятниці у "МастерШеф" кулінарів-аматорів чекала справжня битва "за життя", так як кухню шоу відвідали професіонали своєї справи – 13 учасників "МастерШеф. Професіонали".

Як дивували своїми стравами учасники і хто покинув проєкт в кроці від заповітної десятки кулінарного шоу – далі у статті.

Випуск "МастерШеф" розпочався із люб’язностей, де трійка суддів радо зустріла кулінарів-аматорів і навіть зазначила, що рівень учасників помітно підвищився за час, проведений на проєкті.

Умова першого конкурсу полягала у визначенні учасників із капітанами двох команд. Ліза Глинська запропонувала кулінарам самим викликатися на відповідальну роль капітана, і кам’янчанка Лілія без вагань, одразу ж запропонувала свою кандидатуру. Дівчина взяла керівництво над командою синіх.

На роль капітана червоних охочих не було, кулінари-аматори не наважувалися очолити і відповідати за інших, або просто злякалися нашої Лілії. Після довгих роздумів Руслан Лучків очолив команду червоних і взявся за відбір учасників.

Після закінчення формування команд капітанами, Ектор Хіменс-Браво озвучив інші правила першого конкурсу. У одинадцятки кулінарів-любителів є 15 хвилин на формування меню і дві години на приготування. За півтори години команди повинні видати всі страви і прийняти почесних гостей, а саме учасників "МастерШеф.Професіонали".

Команда Лілії (синіх) не змогла швидко визначитися з меню, що обурило Ектора Хіменеса-Браво. На закуску Ліля вибрала креветку в тесті катаіфе і карпачо з тунця. Головні страви - турнедо Росіні і філе сибаса з соусом берблан. А на десерти сині готували полуничний мус і мус Філадельфія з бісквітом.

Дві години команди синіх і червоних готували і використовували безліч кулінарних технік. Без скандалів і зіпсованих продуктів, теж не обійшлося. Артем з команди синіх, мабуть, встав не з тієї ноги. Хлопець не міг навіть правильно нарізати простий лук, через що і виник найгучніший конфлікт за весь 9 сезон проекту "МастерШеф". Сергій вдався до образ і не дотримав своїх емоцій по відношенню до Артему, здавалося б, ще кілька секунд, і хлопці почнуть бійку.

Загалом тринадцять професіоналів і успішних кухарів проекту "МастерШеф. Професіонали" вирішили не вигадувати чогось нового для любителів, і замовляли все меню обох команд на кожен стіл. Павло Серветник залишався вірним своїм уподобанням: смачно їв і строго оцінював кожне приготоване учасниками 9 сезону блюдо.

Алік Мкртчян і Катерина Пєскова теж були серед учасників, які прийшли в ресторан "МастерШеф". Атмосфера як на кухні "МастерШеф", так і в ресторані була досить напруженою, так як усіх охоплювали переживання і азарт.

Настав момент голосування, команда червоних отримала лише три голоси від професіоналів, а за команду синіх, яку очолювала Лілія - проголосували десять учасників. І на цьому перший командний конкурс 12 випуску 9 сезону "МастерШеф" закінчився. В результаті кам’янчанка Лілія, як капітан команди, яка здобула перемогу в першому конкурсі, отримала яскравий і корисний подарунок від спонсора шоу "МастерШеф".

Наступний конкурс був справжньою несподіванкою для учасників. Тому що вже на його початку аматори зрозуміли, що це щось новеньке від суддів. Капітаном першої команди стала Ліля, як переможець попереднього випробування, і дівчина отримала можливість вибрати собі суперника. Так як Артем захворів і не брав участі в другому конкурсі "МастерШеф", до того ж Ліля вважає його матрацом і слабким учасником, їй не вдалося його вибрати. Отже, дівчина зупинила свій вибір на Андрієві.

У цьому випробуванні критично важливі присутність кожного учасника і його індивідуальна робота. Ектор зазначив, що успіх в цьому конкурсі залежить від кожного учасника. Капітани вибрали перших учасників своїх команд, а ось таких обиратимуть вже перші учасники. І за таким принципом формуються команди синіх і червоних.

Саме останні учасники, яких кулінари-аматори називають "біч пакетом", будуть вибирати головний продукт, з якого команди будуть готувати три ресторанних страви на свій розсуд. Капітани не зможуть вплинути на вибір учасників, вони будуть в кімнаті спостереження. Решту учасників теж попросили вийти з павільйону.

Юля і "Аннушка" спочатку вибрали манго. Але потім Юля передумала, і вибрала морква, а "Аннушка" батат. Наступна пара кулінарів вибирала країну, в стилі якої будуть страви, інші вибирали посуд і поверхні для приготування. На все про все у двох команд була всього одна година. Команда червоних на чолі з капітаном Лілею готували з батату суфле, галантин і гратен у французькому стилі. Команда синіх - рулетики з моркви, морквяний паннакоту і перлотто в італійському стилі.

І вкотре команда Лілії отримує перемогу та похвалу від суддів. Кам’янчанка знову ж таки продемонструвала свої кулінарні та організаторські здібності та надалі буде продовжувати свою боротьбу, але вже у 10-ці кулінарів-аматорів шоу "МастерШеф".

Завдання Лілії Сорокіної – далі продовжувати битву. Завдання кам’янчан – далі продовжувати вболівати за Лілію.

Кам’янчанка Лілія Сорокіна у заповітній 10-ці проєкту "МастерШеф", фото-1

Читайте також: "В Польщу на полуницю? Як порахувати, скільки українців виїхало за кордон"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мастерШеф #кулінари #аматори #Лілія Сорокіна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...