Безумовно, літо пора, коли неймовірна спека, від якої потрібно рятуватися. Хтось просто не виходить з домівки, а хтось знає чим можна охолодитися. Якщо зима - це пора зігріваючої кави, то літо - охолоджуючих напоїв.
Місто може пишатися закладами, де можна випити холодного мохіто, лимонаду, фрешу, смузі чи квасу, але це корисно та чи можна приготувати в домашніх умовах – ось питання.
Технологія приготування квасу є набагато складнішою усіх вище перерахованих. Тому можна зробити висновок, що квас довозять до місця призначення, а це: довга дорога і висока температура. Тому він може бути не першої свіжості. А коли нас мучить спрага, ми можемо цього не відчути. Або інший бік, якщо квас не везуть у місто, а готують тут, то є можливість того, що він робиться далеко не з органічних продуктів, а з так званих «порошкових домішок». Тому від квасу варто відмовитись.
А, наприклад, смузі є надзвичайно вітамінним напоєм, адже його можна готувати з будь-яких фруктів, на власний смак, а також, можна готувати мікс з овочами.
Також багатий на вітаміни є лимонад. Його ціна близько 20 гривень за склянку, а приготувати дома вам буде набагато дешевше. Мохіто теж близько 20 гривень, фреш 25 гривень, а от смузі обійдеться вам у 45 гривень.
Тому, редакція порталу «3849.com.ua» - Сайт міста Кам'янця-Подільського підготувала лайф-хаки, як в домашніх умовах приготувати охолоджуючий напій.
Так як квас в домашніх умовах зробити буде важко, тому варто приготувати щось простіше, з продуктів, які точно не прийдеться довго шукати.
###