Крильця барбекю за 3 хвилини від Вадима Ковальова

Через декілька днів травневі свята, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Крильця барбекю за 3 хв

Завдяки цьому рецепту Ви зможете порадувати себе та своїх близьких на пікніку всього за  три хвилини, а результат Вас приємно вразить тим , що не потрібно переживати про те , чи крильця просмажаться в середині і чи не вийдуть пересушеними.

На 4-5 порцій

Інгредієнти:

  • крила 1,5кг;
  • сіль 1 чайна ложка;
  • перець чорний 1 чайна ложка;
  • олія 50 г.

Для глазурі барбекю:

  • соєвий соус 50 г;
  • паприка 2 чайних ложки;
  • перець чілі 0,5 чайної ложки;
  • часник сушений 1 чайна ложка (можна замінити 2 зубцями свіжого);
  • томатна паста 3 чайних ложки;
  • яблучний сік 50 г;
  • яблучний оцет (можна замінити соком лимона) 2 чайних ложки;
  • мед 2 чайних ложки;
  • гірчиця 1 чайна ложка;
  • олія 50 г;
  • сухе молоко 2 чайних ложки (можна замінити сметаною або вершками);
  • базилік сушений 1 чайна ложка;
  • коріандр мелений 0,5 чайної ложки;
  • соус Ворчестер 4 чайних ложки (можна не додавати).

Приготування

1. Крила посолити і поперчити, додати олію і запікати в духовці протягом 50 хвилин, при температурі 90 градусів. (це не помилка, саме 90, а не 190 . Така температура потрібна для того, щоб зберегти якомога більше соку в крилах і не пересушити їх). Після цього остудити до кімнатної температури.

2. Для глазурі, всі інгредієнти збити в блендері , або просто змішати вилкою.

3. Додати до крил глазур і добре їх перемішати, залишити на 2-3 години в холодильнику (можна на ніч).

4. Після цього обсмажити на грилі протягом 3-4 хвилин до золотистої скоринки. Слід перевертати їх через кожні 10-20 секунд, щоб вони не підгоріли.

Можна подати з лимоном, салатом з молодої капусти, свіжим або маринованим перцем чілі і посипати порізаною зеленою цибулею.

Смачного!!!