Як кам'янчанка вдруге впоралася із капітанством у шоу "МастерШеф"?

Фото: "СТБ", Книш Маргарита
Фото: "СТБ"

У 8 випуску 10 сезону "Мастер Шеф" серед 15 кухарів-аматорів боролася кам'янчанка Аліна Матвійчук за місце на проєкті, у доволі складних випробуваннях від трійки суддів кулінарного шоу.

Цього разу кухарів-аматорів чекали випробування на знання бізнесу в кулінарії. Трійка суддів 10 сезону "Мастер Шеф": Ольга Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський обрали трьох капітанів для першого випробування. Іра Раковчен очолила червону команду, Олександр Горчаков – жовту, а Аліна Матвійчук – синю. Головним завданням конкурсу було приготувати якнайбільше однакових страв за 20 хвилин.

Тільки капітани знали, що потрібно приготувати та мали передати рецепт учасникам. Першою стравою були яйця аля по-флорентійськи зі шпинатним соусом. У команд буде все крім найважливішого інгредієнта – яєць. Їх команди змогли придбати у Володимира Ярославського за гроші, які перед початком випробування судді 10 сезону "Мастер Шеф" виділили для конкурсу – бюджет 100 гривень.

Пара яєць коштувала 5 гривень, а вдало приготована страва – 20 гривень. Та це ще не всі правила випробування! За три етапи конкурсу кожна з команд повинна була продати свого учасника на біржу праці та отримати за нього 40 гривень. Проданий учасник автоматично одягав чорний фартух, але в разі вдалого продажу суддям 10 сезону "Мастер Шеф" приготованих страв капітан міг викупити його назад.

Якщо протягом трьох етапів конкурсу команда не відправила свого учасника на балкон, в разі програшу по завершенні випробування троє з команди одягнуть чорні фартухи.

Головна суть цього випробування – навчити було кухарів-аматорів жертвувати персоналом, щоб зберегти ресторан в період кризи.

В команді червоних були: Яна Балог, Марія Кривенко, Богдан Сиротенко та Марина Кобчук. В команді синіх (Аліни Матвійчук) – Іван Козир, Іра Маленко, Мірра Борисова та Роман Петрушенко, у жовтій команді – Марина Шмалько, Дмитро Балита, Катерина Дем'янова та Юля Венедиктова.

В результаті, на першому етапі випробування лише одна команда змогла правильно приготувати страву та продати її суддям – це була команда червоних Ірини Раковчен.

На другому етапі три команди повинні приготувати для суддів бланшовану устрицю з малиновим гаспачо. Команда червоних вирішила продати учасника на біржу праці та отримала за нього 40 гривень. До того "червоні" подали суддям 5 вдалих страв та збагатили бюджет до 190 гривень та викупили учасницю назад до команди.Жовта команда подала суддям тільки одну вдалу страву та залишилась з бюджетом у 80 гривень, а синя команда кам'янчанки зуміла приготувати дві страви й залишилась з бюджетом у 70 гривень.

На третьому етапі трьом командам потрібно було приготувати витриманий козячий сир у фритюрі з полуничним соусом та праліне. Червоні знову продали на біржу праці свого учасника – Богдана Сиротенка, сині – Романа Петрушенка, а жовті капітана команди – Олександра Горчакова.

Найбільше страв подала суддям 10 сезону "Мастер Шеф" червона команда та заробила аж 230 гривень. Судді привітали кухарів-аматорів з перемогою. Команда Аліни Матвійчук (синіх) заробили за три етапи випробування 170 гривень, а жовті – 120 гривень.

Судді 10 сезону "Мастер Шеф" залишили Олександра Горчакова та Романа Петрушенка у чорних фартухах та підняли всіх на балкон.

Далі судді запропонували учасникам розділитись на пари, щоб було максимально комфортно працювати у випробуванні. Аліна Матвійчук стала в пару з Марією Кривенко. На кухарів-аматорів чекала велика дошка згори якої були написані частини світу та цифри 50, 100, 150, 200 збоку. Це були бали, які кожна пара учасників може заробити своїми правильними відповідями на обране запитання та стравою, яку вони приготують й подадуть суддям.

Найбільше правильних відповідей та правильно приготованих страв принесуть парі учасників 10 сезону "Мастер Шеф" перемогу у випробуванні. Запитання були, як складні, так і легкі, складність залежала від того скільки балів хочуть заробити кухарі.

Якщо суддям 10 сезону "Мастер Шеф" не сподобається страва, але вона буде правильно за назвою – учасникам потрібно буде приготувати її за правильною технологією. Також, якщо пара кухарів не згадає назву загаданої страви, але приготує її правильно – її теж не зарахують.

Кам'янчанка належним чином впорался із поставленими завданнями, не потрапивши у битву чорних та продовжує свій шлях до перемоги.

Аліна із учасниками проєкту, Фото: "СТБ"
Аліна із учасниками проєкту, Фото: "СТБ"

Читайте також:"У листопаді газ для населення подорожчає більш як на третину".

МастерШеф кулінарія шоу проєкт готування аматор кухар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
89 переглядів в листопаді
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі

Відповідальний за розділ
Книш Маргарита
Журналісти сайту 3849.com.ua до ваших послуг.

Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Кам'янця-Подільського більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!
Телефон: +380977061073