Шкода, що саме через одну помилку, все йде коту під хвіст. Хоча і так зрозуміло, що дівчина на всі 100 справилася із поставленими задачами конкурсу.
Другий конкурсний день кулінарного проекту "МастерШеф" почався зі старого і відомого випробування на проєкті.
Учасників чекали п'ять рядів з поверхнями, і з кожним наступним етапом місць для кулінарів-любителів за ними, ставало менше і менше. Конкурс на швидкість, адже учасник, який останнім представить свою страву отримає чорний фартух. А якщо ним виявиться кулінар, який вже отримав чорний трофей, то фартух надіне попередній учасник.
А приготувати в цій кулінарній гонці учасникам потрібно свинячу вирізку в хамоні, з соусом бешамель і реліша з гірчичних зерен та родзинок.
Кам’янчанка Лілія з першого етапу конкурсу вирвалася в лідери. Ектор сміючись порівняв дівчину із ланью. А коли учасник Сергій в темпі закінчив перший етап, то Ектор запевняв, що хлопець хоче втерти носа Лілії за вчорашні девайси. Поки усі підтягували задні наша Лілія тишком-нишком закінчила страву. Ектор приємно вражений підмітив, що Лілія-шумахер першою виривається у фінал.
Ліза Глінська продегустувавши страву Лілії зазначила, що швидкість дівчини не зашкодила якості. Свинина була добре приготованою, гарнір – смачним, а овочі нарізані охайно. І звісно амбіціозну Лілію відправили першою на балкон. Дівчина переповнена була радістю не лише, що першою відправилася на балкон, а тому що добряче втерла носа конкуренту Сергію. Хлопець із засмучення махнув рукою і зрозумів, що краще полишити ці змагання на першість, а впевнено йти до цілі.
Отож, кам’янчанка Лілія Сорокіна вкотре порадувала нас своїми кулінарними здібностями, характером та відсутністю чорного фартуху на собі. Тому з нетерпінням очікуємо наступної п’ятниці аби спостерігати за новим "Зірковим часом Лілічки".
Читайте також: "Національний банк вводить в обіг монети номіналом 5 та 10 грн".