12:46, 21 листопада 2019 р.
Надійне джерело
Кам'янецькі студенти познайомились із роботою столичного хлібобулочного підприємства
Фото: Харчовий коледж
15 листопада студенти Харчового коледжу третього курсу спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів" під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали місто Київ з метою ознайомлення з організацією виробництва хлібобулочних виробів на сучасному підприємстві ПрАТ "Київхліб".
Студенти мали змогу поспостерігати за технологічними процесами виробництва батонів, сухарів, сушок, крендельків і були вражені масштабами та високим рівнем механізації виробництва, повідомляє прес-служба коледжу.
Свою подорож студенти продовжили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій, де поспілкувались з провідними фахівцями кафедри: Володимиром Ковбасою, Вірою Дробот, Наталією Фалендиш, Валерієм Махинько. Своїми позитивними враженнями про навчання в університеті поділились випускники коледжу: Тетяна Дайнеко, Аліна Лавренюк, Сніжана Хоптинська.
Екскурсію завершили прогулянкою вечірнім Києвом. Поїздка до столиці стала для студентів вагомою мотивацією для подальшого навчання та здобуття фаху.
Читайте також:"Вчора у Кам'янці перевірили місця реалізації алкогольних та тютюнових виробів"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
23:19
26 березня
15:39
26 березня
15:12
26 березня
23:33
25 березня
Спецтема
Оголошення
11:09, Сьогодні
37
14:26, 15 березня
12:33, 22 березня
2
live comments feed...
Коментарі