10:13, 23 травня 2017 р.

Випускні тренди 2017

Наближається випускний сезон і напевно кожна випускниця задумується, що ж одягнути аби виділитися і бути в тренді.

По-перше, до вибору вбрання слід підійти відповідально, адже це вбрання повинне не лише запам’ятатися, а й бути зручним і личити до типу фігури.

Почнемо з кольору. До модних кольорів сезону 2017 року відносяться: блідо-рожевий, блакитний, кораловий, бірюзовий, червоний, персиковий, бордовий, сапфіровий, молочний, смарагдовий, червоний. Ну і, звичайно ж, класичні білі та чорні кольори завжди у моді. Також, обираючи малюнки на тканинах, слід уникати квіткових візерунків і вибрати геометричні малюнки або стиль мозаїки.

Підбираючи вбрання слід пам’ятати, що воно повинно поєднуватися з зачіскою, макіяжем та взуттям. У цьому сезоні краще обрати вбрання, яке підкреслює принади вашої фігури.

Про пишні плаття слід забути, це вже минуле століття.  Глибокі вирізи на декольте теж краще уникати та зробити акцент на спину.

Що стосується тканини, то у моді гіпюр та мереживо, шифонова сукня також буде доречною. Але при цьому не обтяжуйте свій образ і зробіть його «повітряним».

При виборі вбрання слід також враховувати тип фігури. Власницям типу «трикутник», або «перевернутий трикутник» краще підійдуть асиметричні вбрання. Це, до прикладу, сукня з оголеним плечем або драпіруванням. Дівчатам з фігурою «груша» слід зупинити свою увагу на сукнях з завищеною талією. Адже таке плаття підкреслить ваші переваги і приховає недоліки фігури. Дівчатам з фігурою «прямокутник» необхідно зробити акцент на талії за допомогою пояса, або декорованих елементів в районі талії, стегон або грудей. Якщо ж у вас фігура “яблуко”, обирайте плаття з баскою або іншими яскравими елементами в зоні талії. Таким чином ви досягнете легкості у вашому образі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мода #випускний #сукня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...