• Головна
  • Шашлик зі свинини в азійському стилі від Вадима Ковальова
16:04, 27 квітня 2018 р.

Шашлик зі свинини в азійському стилі від Вадима Ковальова

Шашлик зі свинини в азійському стилі від Вадима Ковальова

Через декілька днів травневі свята, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі. Команда сайту "3849.com.ua" підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від знаного у Кам'янці-Подільському та й в Україні кухаря Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує нетрадиційний рецепт шашлику.

Шашлички зі свинини в азійському стилі

(на 4 порції по 150 г)

Інгредієнти:

  • свинина (биток філейна частина) - 900 г;

Для маринаду:

  • цибуля - 200 г (одна велика цибулина);
  • соєвий соус - 6 столових ложок;
  • яблучний оцет - 2 столових ложки;
  • паприка - 2 столових ложки з гіркою;
  • перець чилі - 0,5 чайної ложки;
  • часник сушений - 1 чайна ложка;
  • коріандр - 1 чайна ложка;
  • горілка - 50 г;
  • мед - 2 чайних ложки;
  • олія - 100 г;
  • кунжут - 5 г (2 чайних ложки);

Приготування

1) Зі свинини зрізати плівки та зайвий жир, якщо любите не жирне м'ясо. Порізати на чотири рівних частини, а потім кожну частину на 10 рівних шматочків.

2) Всі інші інгредієнти, крім кунжуту збити в блендері, або добре перемішати вилкою.

3) Замаринувати м'ясо і залишити на 3-4 години в холодильнику.

4) Дерев'яні шпажки замочити у воді на добу, надіти на них шматочки м'яса, по 10 шматків на шпажку.

6) Обсмажити на решітці час від часу змащуючи олією протягом 15 хвилин, перевертаючи кожних 30 секунд (якщо швидко підгоряють, варто зменшити нагрів, піднявши решітку вище, або розгорнувши вугілля).

7) В кінці змастити олією і посипати попередньо обсмаженим кунжутом. Можна подати з салатом зі свіжих овочів та міксом зелені та сметанно-часниковим соусом.

Смачного!!!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шашлик #рецепт #ВадимКовальов
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...