3849.com.ua

Студенти Подільського центру ПТО відвідали кулінарний майстер-клас у одному із ресторанів Кам'янця

12 грудня в музичному ресторані "Ля-Мажор" для учнів груп №320 та №332 майстер в/н Ніна Карменна провела майстер-клас на тему: «Тушковані м’ясні страви з нудлями».

Присутніми на майстер-класі були шеф-кухар ресторану Юрій Дикунець, майстер в/н Олена Чугаєва, учень Ніни Людвігівни – менеджер Едуард Войцехівський та гості музичного ресторану.

Виконання такої складної страви, що входить до тем регіонального компоненту з професії Кухар – 4–го розряду, зацікавила усіх присутніх, а смакові якості традиційної гуцульської кухні змогли оцінити як учні, так і роботодавці, які залишились вельми задоволеними чудовим смаком та віртуозністю приготування народних страв.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати