Хмельниччина отримала першість за рівнем урожайності

Станом на 11.10.2017 року зернові культури зібрані  з 68 % площ, намолочено майже 2,1 млн.  тонн зерна при середній урожайності 56 ц/га. За рівнем урожайності Хмельниччина утримує першість по Україні.

Кукурудза на зерно обмолочена з 22 тис. га, або 12% до посіяного. Валовий збір культури становить 165 тис. тонн при середній урожайності 72 ц/га (+6 ц/га до минулого року).

9 районів області завершили збирання гречки. Всього ця культура обмолочена на 81% площ, валове виробництво становить 21,4 тис. га.

Продовжується збирання пізніх культур, зокрема на 67-63% площ обмолочено соняшник і сою, середня урожайність яких вища за минулорічну і становить 31 ц/га і 24 ц/га відповідно. Цукрові буряки викопано з площі 18 тис. га, або 47% до потреби. Валовий збір цукросировини становить 573 тис. тонн при середній урожайності майже 500 ц/га. До сезону цукроваріння приступило 5 цукрових заводів, якими вже вироблено 75 тис. тонн цукру.

Під урожай 2018 року в області на площі 53  тис. га повністю завершено сівбу озимого ріпаку і посіяно 160 тис. га озимих зернових, що складає 72% до прогнозу. Господарства Летичівського, Полонського і Старосинявського районів завершили сівбу озимих і перевиконали прогнозні завдання на 3-8 відсотків.

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати