Як проходять жнива на Хмельниччині

Жнива на Хмельниччині увійшли у свою активну фазу. Станом на 26 липня вже обмолочено 96 тис. га, або 30% площ ранніх зернових культур, намолочено понад 516 тис. тонн збіжжя при середній урожайності 54 ц/га. За рівнем урожайності – наша область лідирує в державі.

Агроформування Чемеровецького району збирають на круг по 65 центнерів зерна, а у Старокостянтинівському, Новоушицькому і Віньковецькому районах урожайність зерна становить 58-59 ц/га.

Наближається до завершення збирання озимого ячменю і гороху. Ці культури зібрані з 90% і 80% площ відповідно. Озима пшениця обмолочена на 30% площ, валовий збір складає 348 тис. тонн, урожайність –57 ц/га., що на ц/га вище минулорічних показників.  

Озимий ріпак обмолочено з площі 42 тис. га, або 85% до прогнозу. Валовий збір культури становить 131 тис. тонн при урожайності 31 ц/га. Агроформування Волочиського, Красилівського, Новоушицького, Старокостянтинівського і Теофіпольського районів завершили збирання цієї культури повністю.

На даний час на жнивах щоденно працює 1005 комбайнів, з них 70з алучених. За добу намолочується біля 100 тис. тонн зерна.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку