3849.com.ua

Соус Чімічуррі від Вадима Ковальова

Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує рецепт соусу для страв приготованих на грилі.

Соус Чімічуррі 

Аргентинський національний соус, який зазвичай використовують для м'яса та курки на грилі. Також він ідеально пасує до риби та овочів на грилі. У ньому можна замаринувати курку, рибу або картоплю та запекти їх у фользі.

На 400 г соусу

Інгредієнти:

  • сік лимона 2 столових ложки;
  • суміш перців мелена на кінчик ножа;
  • соєвий соус 3 столових ложки;
  • часник 4 зубці;
  • цукор 1 чайна ложка (без гірки);
  • петрушка 50 г (середній пучок);
  • базилік зелений 20 г (6-7 гілочок);
  • оливкова олія 200 г (можна замінити соняшниковою).

Приготування:

1. Змішати цукор із соком лимона та соєвим соусом, перемішати до розчинення.

2. Додати порізану зелень, порізаний часник та всі інші інгредієнти.

3. Збити все в блендері.

Можна зберігати в чистій сухі банці в холодилтнику протягом тижня.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати