Сметанно-часниковий соус від Вадима Ковальова

Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує рецепт сметанно-часникового соусу.

Сметанно-часниковий соус

Ідеально пасує до страв зі свинини, курки та індички на грилі, а також до овочів гриль.

На 400 г соусу:

  • сметана 300 г;
  • гірчиця 1 чайна ложка;
  • часник 4 зубчика (порізаний);
  • сіль 0,5 чайної ложки;
  • лимон одна половинка;
  • кріп 20 г (порізаний);
  • петрушка 20 г (порізана);
  • зелена цибуля 20 г.

Приготування

1) Видавити сік лимона, додати всі інші інгредієнти крім зеленої цибулі і збити в блендері.

2) Додати дрібно порізану зелену цибулю і все перемішати.

Смачного!

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку